| « Önceki konu :: Sonraki konu » |
| Yazar |
Mesaj |
p3r4st1s
Forum Dostu

|
|
|
|
|
Şimdi adımları inceleyin:
1.Adım
[Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir] adresine girip “Evet, e-posta adresim kullanılsın” a basıyoruz. İstediğimiz gibi bir adres alıyoruz. xxxx@askmelegim.org gibi.
2.Adım
1.Adımı tamamladıktan sonra [Linki görmek için üye olmanız gerekmektedir] adresine giriyoruz. Oraya, aldığımız mail adresi ve şifresini giriyoruz. Karşımıza çıkan yazılardan “Diğer E-Posta Adresi Ekle” ye basıyoruz. Orda çıkan yere @hotmail.com uzantılı adresimizi yazıyoruz. Diğer E-Posta adresini eklemiş oluyoruz.
3.Adım
Windows Live Messenger’ da isteğimize göre aldığımız adresle giriş yapıyoruz. Oturum açtıktan sonra “E-Posta Adresinizi Doğrulayın” şeklinde bir yazı çıkar. O yazıya tıklıyoruz.
Açılan Sayfada “İleti Gönder” e tıklıyoruz.
4.Adım
Gönderilen ileti diğer e-posta adresi bölümüne yazdığımız @hotmail.com uzantılı adresin, “Önemsiz Posta” bölümüne geldi. Buradan gelen doğrulama adresine tıklayı “Doğrula” seçeneğine tıkladıktan sonra adresimiz doğrulanmış oluyor. _________________ p3r4st1s is 0nlin3 - | - ß3$!kt@$>ç@®$ı ¹
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Reklam
Sitemize Destek İçin Yandaki Reklama Günde 1 Kere Tıklayın
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|