Askmelegim.org`a Kayıt Olarak Üyelik Özelliklerinden Yararlanabilirsiniz. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın!

ANA SAYFA OYUNCULAR RESİM GALERİSİ VİDEO KLİPLER BÖLÜMLER

Pano KılavuzuPano Kılavuzu   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   GruplarGruplar   Üye OlÜye Ol 
 HesabınızHesabınız   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Sponsorlu Bağlantılar

bu anı unutamam

-> Korkunç ve Garip olaylar
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Aşk Meleğim Forumu -> Korkunç ve Garip olaylar
« Önceki konu :: Sonraki konu »  
Yazar Mesaj
darkk__girl

Misafir

İletiTarih: 25 Mar 2008 17:17 
İleti konusu: bu anı unutamam
Alıntıyla Cevap Gönder

5 den sıfıra iniyodum fakat sanki 10 kat çıkıyomusum gibi yavas gitti ve daha sonra beni istemedipim katlara çıkardı çk korkmustum ve gözyasları akıtıodum farkına varmadan!. ve sonunda zemn kata indim . olanları ablama ve arkadasıma anlattım fakat bana inaanmadılar

bende gözü karattım ve onları hiç düşünmeden asansörle çıkarmak çiçn teklifte bulundun onlarda kabul ettiler. çünkü bna inanmiyolrdı. asansöre çıkarken arkadasımın babası işten geliyodu veonla çıktık fakat çok şaşrdığım bi durum oldu ama hiç anlamadım çünkü asansör gayet normal hareket ediyodu.

arkadasımın babası bize gec olduğunu eve gitmemiz gerektiğinı söledi tabi biz ona bi yalan uydurup assağıda topumuzu untttupumuzu söledik .o da 15 dk sonra evimize gitmem,iz gerektiğini söledi. bizde salladım tamm dedik. ve sonunda beklenen an geldi ve indik .5 kattan 4 e kadar hersey normaldı fakat birden motor gibi bi ses çıktı ve asansör deprem gibi salanmaya basladı. sonra birden 7 den 10 a 10dan 3e gidip gelmeye basladı . arkadasım ve ben dayanamyp ağkadım ve bir yandan da çığlık atıyoruz . fakat ablam çaktırmamaya baslıyo ve bizi yatıstırmaya çalıso ama kim takar onu

biz ölümle pençeleşiorz . anlatıldığında korknç gelmeyebilir fakat bi onlar bide allah bilir nasıl kotktuğumu daha sonra asansör birden sıfırın altına indi biraz daha inse ölecektik nerdeyse ölüydum . belki asansörde ölmeye bilişrdik ama heralde ben korkudan kalpten gidicektim. daha sonra komsular gec olsa da duydular ve anahtarı getirip bizi o radan çokardılar . sonra en korkun an oldu

arkadasımın babası beni kızı zannetti ve bi okkalı tokat çaktı feleğim şaştı . ama yasadığım o maraton andan sonra o tokat fız gelir diebiliri. o günden sonra asansöre tek binmekten korkar oldum. ve büyüklerimijn sözünden çıkmamaya karar verdim..
Başa dön
Reklam

Sitemize Destek İçin Yandaki Reklama Günde 1 Kere Tıklayın

İletiTarih: 25 Mar 2008 17:17 
İleti konusu: Sponsorlu Bağlantılar

Başa dön
İletileri göster:   
-> Korkunç ve Garip olaylar
   Aşk Meleğim Forumu -> Korkunç ve Garip olaylar Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız